Matoma och andra festligheter

Det känns som att jag lider av något som jag vill kalla för händelsebulimi, där jag en gång i månaden spyr upp allt som har hänt. Men det är tyvärr så det får bli när orken och tiden tryter, eller som i slutet av månaden, inget internet.....
Men just nu har jag tre spännande punkter! Två som har varit och en som vi ser fram emot.
 
Punkt #1
 
Utomhusafterski med Matoma!!
Så himla sjuk känsla att stå ute i snön, halvstormigt, massa massa dansande människor om kring sig, se Matoma på scenen framför sig och ha en lasershow som utspelar sig bakom på backarna. O-fakking-troligt is the word I'm looking for.
 

Punkt #2
 
Personalfest woopwoop
Bästa chefen genom tiderna. Till en början fick hon oss att tro att vi skulle sitta och käka, dricka lite gott och sedan dra ut. Men tji fick vi, där står vi med var sitt glas och väntar på att få vårat bord när chifen plötsligt säger åt oss att halsa jäveln för nu ska vi dra vidare. whaaaaat?!?!?. Ner slinker drycken och ut från restaurangen går vi vidare till Wallmans där vi först hade våran kick off. När vi väl kommer dit står rad efter rad med bord uppdukade och flera från hela sälens personal var där, bossen berättar då om kvällens händelser som skulle bjuda på show, tre rätters och sedan taxi till ICE nightclub. Det blev även lite känslosamt när hon berättade att detta skulle vara sista gången som alla var samlade, för att en del skulle åka hem.
Vilken kväll det blev!!
 
 
Punkt #3
 
UTOMHUSHOUSEN!!!!!
Har taggat sönder inför detta sedan vi kom hit! biljetterna är inköpta, som förövrigt sålde slut på 1½ dag #sinnes. Den 24de smäller det, vi dansar väderdansen och ber till gudarna att detta blir en fantastisk dag.
 
Här kan se hur det såg ut i fjol.
    -to be continued.......
Allmänt | |
Upp