Introdagar

Jävligt kul att lära sig nya saker, men desto svårare att komma ihåg allt.... Vi fick ännu en genomgång på hur öl bryggs, hanteras osv.
So you can now call me the master of beer!!  Typ-isch
 
Imorgon blir det jobb på riktigt! Eller nästan i alla fall, vi ska jobba självständigt men har bara 1 styck frukostgäst så vill ju inte påstå att det kommer bli så intensivt. But still, är lite smått nervös. 
 
På tal om annat så har jag köpt mina FÖRSTA PJÄXOR!!! Vissa förstår lyckan, andra inte. Att jag numera är fattig är ju en annan femma men det får det vara värt woopwoop. Fick stå i pjäxjävlarna i 15 min för att de skulle bli typ "formgjutna" (de var först uppvärmda så det va ju ganska najs). Men slutade det där? NEJ mina vänner! Jag passade även på att köpa en hjälm, ett par goggles och några strumpor, väskan fick jag på-köpet.
Här ska det åkas. 
 

Vi har även gått en kurs i livräddning, den tog ungefär 3 timmar och efter alla skräckexempel som kursledaren berätta om vill jag bara låsa in mig i mitt rum och aldrig träffa en människa igen!! Folk dör ju knall fall hela tiden, sätter mat i halsen och får krampanfall, va fan sluta! Här står jag och serverar mat och behöver plötsligt agera sjukvårdare/hjälte. Väldigt läskigt och obehagligt... Får hoppas och be för att sånt inte ska hända, dock känner jag mig nu redo för allt!
 
Keep safe fellow people
 
 
 
 
 
 
 
 
sälen | jobb, skidresa, sälen | | 2 kommentarer |
Upp